Skip to main content

Jul i København

Det Kongelige Teater inviterer hvert år i decembertil en hjertevarm, musikalsk tradition med elskede juleklassikere fremført af Det Kongelige Kapel. 

Fritekstsøgning

Dagsprogram

 • Jul er ofte lig med traditioner, hyggelige stunder, forventningsglæde og den magiske følelse af roen, der endelig sænker sig rundt om juletræet den 24. december. Vi tager et lille forskud på julestemningen, når
  Det Kongelige Teater inviterer til en hjertevarm, musikalsk juletradition med nogle af de bedste juelsange fremført af Det Kongelige Kapel - som du selvfølgelig er velkommen til at synge med på. Operasanger Gert Henning Jensen er vært og sørger for, at julestemningen kommer helt i top. Mød også et feststemt kongeligt operakor og de to operasolister Laura Helene Hansen, Kyungil Ko med Magnus Fryklund som dirigent.

 • Julekoncert på Det Kongelige Teater

  Tirsdag 12. december kører vi fra Skive og Silkeborg mellem klokken 08 og 09 og sætter kursen mod København. Undervejs nyder vi vores medbragte sandwich og med passende pauser, ankommer vil til København. Vi bliver indkvarteret på vores hotel hvor der er tid til et lille hvilog en en dejlig middag inden afgang mod Det Kongelige Teater.

  På Gammel Scene venter der os en tryllebindende juleoplevelse. En lang række kunstnere fra Det Kongelige Teater fremfører magiske og musikalske øjeblikke på scenen, så julestemningen og humøret kommer helt i top. Vær med til at ønske glædelig jul med musik, sang og dans sammen med Den Kongelige Opera, Det Kongelige Kapel og børn fra Det Kongelige Teaters Balletskole.

  Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

 • København rundt i bus

  Efter en lækker morgenmad på hotellet, kører vi en byrundtur i Københavns gader. Vores hovedstad er smukt indhyllet i julelys og de arkitektoniske skatte såsom Amalienborg Slot, Rådhuspladsen, Børsen og Christiansborg Slot står majestætisk i bybilledet og minder os omen tid, hvor deltaljer og godt håndværk var i højsædet. Vi fortsætter mod Nyhavn og Kongens Nytorv. Her er de hyggelige både blevet en del af julekulissen med farvede lys og gran rundt på rælingen. Hvis sulten har meldt sig, så er der her tid til at nyde en lille frokost på egen hånd.

 • Bag om DR

  Omkring middagstid går turen mod Amager, hvor vi skal på rundvisning på Danmarks største mediehus - DR.

  Inden DR’s programmer rammer sendefladen i dit fjernsyn, er der bag de programmer og studieværter, du kender, et stort hold af mennesker i mange forskellige funktioner, der er med til at få produktionerne udviklet, produceret og sendt ud til dig uanset om du foretrækker at se eller lytte til programmerne. Der sker derfor mange forskellige interessante ting i det store mediehus, som en rundviser tager os med rundt og ser.

  Vi forlader hovedstaden midt på eftermiddagen og forventes retur først på aftenen.

Afgange- og ankomsttider

Plads På- og afstigning
Skive Gemsevej 7-9, ved Folkebladet
Silkeborg Ansvej 114, P pladsen foran Jysk Arena

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Ikke-abonnentpris Ikke-abonnentpris
  Pris: 200,-
 • Sædereservation
  Sædereservation Skriv i kommentarfeltet hvilken plads du ønsker. Er den ønskede plads ikke ledig bliver du placeret på pladsen tættest på dit ønske.
  Pris: 75,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse 0,-
 • Enkeltværelse 495,-
 • Afbestillingsforsikring fra 192,-

Afgange og priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserPrisSærpris for
abonnenter
12/12Flere
Se alternativ
Julemagi i KøbenhavnMere end 82.595,-2.395,-BestilMere information
Rejsekalender
1/10Smukke musikalske WienFra 6.750,-
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning