Skip to main content

Jul på Fyn

Kom i ægte julestemning når vi tirsdag 12. december sætter kursen mod Odense. Fyns hovedstad byder på vaskeægte julestemning når vi skal opleve Den Kongelige Balletskoles fortryllende juleforestilling i Rådhushallen. Gode oplevelser kræver ofte fundering og hvilken bedre måde at fundere end at slentre ned gennem Odenses charmerende gader, som emmer af julestemning.

Elegancens kunst
Med afgang fra Herning, Ikast og Silkeborg først på morgenen, begiver vi os mod Odense hvor en verden af juleglæde venter os. Hvert år afholder Den Kongelige Balletskole en forestilling i Rådhushallen. Vi rejser sammen ind i en verden fyldt med elegance, bevægelseskunst og stemning. Odense Rådhushal danner den perfekte kulisse for en enestående balletforestilling, der vanen tro tager udgangspunkt i et af H.C. Andersens eventyrlige fortællinger.

Efter forestillingen vil der være mulighed for at gå på opdagelse i Odenses charmerende gader med god mulighed for at gøre sig nogle juleindkøb og nyde de julepyntede gader og butikker.

I hjertet af Odense
idt i hjertet af Odense ligger Klosterkroen. Her søger vi ly fra de kølige vintervejr og varmer os på en julefrokostanretning, nøjsommeligt tilberedt af friske, danske råvarer. Menuen består af en tartelet, flæskestegssmørrebrød og risalamande til dessert.

Juleudstilling på Humlemagasinet
For mange er julen en traditionsrig højtid, hvor julemenuen er som vor mor lavede den, borddækningen er med arvestykker sirligt placeret på julebordet - som vi plejer at gøre det. Men nogle gange skal der inspiration til og det er lige præcis det der venter os på Humlemagasinet.

I Humlemagasinets juleudstilling kan man nemlig opleve det hele. Traditionel jul og moderne jul, farverig jul, klassisk jul. Få inspiration til både juletræs pynt og borddækning. Borddekorationerne kan ses i helt nye former, ligesom materialer nytænkes ind i denne klassiske højtid. I Dagmarsalen er 20 borde dækket af Peder Pedersen og Ole Bjørn Pedersen med stel, der endnu ikke har set dagens lys. Prikken over i’et har Elin Johannsen sat Hun er til dagligt er gartner på Gråsten Slot og hun har kreeret de fineste dekorationer.

Efter et dejligt besøg, er vi klar at drage hjem med gode oplevelser i baggagen. Undervejs nyder vi en kop kaffe og lidt sødt

Forventet hjemkomst mellem klokken 18.15-19.15

Fritekstsøgning

Afgange- og ankomsttider

Plads På- og afstigning
Herning Markedspladsen ved Møllegade
Ikast Ikast Hovedgade, buslommen ved Føtex
Silkeborg Ansvej 114, ved Jysk Park

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Sædereservation
  Sædereservation Kontakt Læserklubben for nøjagtig sædereservation.
  Pris: 50,-
 • Ikke-abonnentpris
  Ikke-abonnentpris
  Pris: 50,-
 • Forsendelsesgebyr
  Forsendelsesgebyr Forsendelsesgebyret dækker manuel håndtering af print og forsendelse af afrejsepapirer.
  Pris: 25,-

Afgange og priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserPrisSærpris for
abonnenter
12/12Flere
Se alternativ
Jul på FynMere end 8995,-945,-BestilMere information
Rejsekalender
12/12Jul på FynFra 945,-
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning