Skip to main content

Retro og nyheder

Besøg med rundvisning i den fantastiske tidslomme på VW og Retromuseet i Ulfborg kombineret med skøn forplejning blandt klenodier i Mormors Café. Gamle påfund afløses af nyheder, når vi efterfølgende besøger TV MidtVest. Afgang onsdag 13. marts fra Skive

Fritekstsøgning

Dagsprogram

 • Denne onsdag i marts kan du i den grad lade dig opsluge af minderne, når vi sammen indledningsvist besøger det helt særlige VW og Retromuseum. De tre haller er fyldt med gamle, smukke folkevogne, knallerter, en frisørsalon, et gammel apotek, en radioforhandler og meget meget mere. Det er så spændende at vende tilbage til en svunden tid og der lyder hele tiden udbrud som: Åh, ja - den der kan jeg godt huske.........- og sådan en havde vi også....

 • Kaffe og kage hos Mormor

  Vi bliver budt velkommen med en kop kaffe og dertilhørende kage serveret på porcelæn fra nostalgiens verden. Det hele serveret i Mormors Café.
  Herefter er det tid til at studere de mange spændende “set-ups”, gamle smukke biler på snorlige rækker, ting og sager fra en tidslomme af format.
  Du kan kigge på egen hånd og/eller deltage i rundvisningen.
  Når vi er tilpas trætte af de mange indtryk går vi atter i caféen og denne gang får vi serveret gammeldags oksesteg med tilbehør.

 • Fra gamle påfund til nyheder

  Godt mætte kører bussen os til Holstebro og TV Midtvest.
  Besøget her beskrives bedst som en blanding af en biograftur og et virksomhedsbesøg tilsat kendte ansigter fra skærmen. Besøget tager udgangspunkt i multimediesalen, hvor værten blandt andet tager os med gennem tv-stationens historie, produktionen af dagens nyheder og programmer til kanalen.
  Klokken 21 vender vi bussnuden tilbage til Skive efter en både hyggelig og spændende dag.
  Afgang fra Skive ca. kl. 13.15

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Sædereservation
  Sædereservation Kontakt Læserklubben for nøjagtig sædereservation.
  Pris: 50,-
 • Ikke-abonnentpris
  Ikke-abonnentpris
  Pris: 50,-

Afgange og priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserPrisSærpris for
abonnenter
13/3SkiveRetro og nyhederMere end 8785,-735,-BestilMere information
Rejsekalender
5/3Rejseinspiration - Alle tre foredrag
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning