Skip to main content

Home of Carlsberg og Amalienborg

© Daniel Rasmussen, Home of Carlsberg
© Daniel Rasmussen, Home of Carlsberg
© Daniel Rasmussen, Home of Carlsberg
© Daniel Rasmussen, Home of Carlsberg
© Daniel Rasmussen, Home of Carlsberg
© Daniel Rasmussen, Home of Carlsberg

Det længe ventede Home of Carlsberg har slået dørene op og vi skal opleve Københavns seneste seværdighed med guide.

Fritekstsøgning

Dagsprogram

 • De fleste af os har prøvet at bestille en hof. Men hvor meget kender vi egentlig til tilblivelsen af de gyldne dråber, der smager så godt? Vi tager på en en guidet rundtur i det 3.000 kvadratmeter store Home of Carlsberg og får måske lidt mere viden om danskernes national drik.

  På anden dagen besøger vi et lidt andet hof, når turen går mod Amalienborg. Der er altså lagt op til en lettere royal sensommertur i vores dejlige hovedstad.

  Onsdag 11. september kører bussen fra Herning, Ikast og Silkeborg mellem klokken 07.45 og 08.45. Godt på vej gør vi holdt og får en frokostsandwich inden vi rammer København.

 • Home of Carlsberg

  Tilbage i december 2023 slog Home of Carlsberg dørene op for første gang siden færdiggørelsen af en gennemgribende renovering. Den gamle bryggergård er vagt til live i de historieske rammer.

  Med en guide skal vi nu opleve det unikke univers om fortid, nutid og fremtid i hjertet af Carlsbergs oprindelige bryggeri i København. Guiden tager os med rundt i de historiske aspekter af både Carlsbergs virksomhedshistorie men også lidt om øllets historie.

  En del af historien kræver også et besøg i den gamle lagerkælder, Stjerneporten, Det Gamle Carlsberg Fyr, Carlsberg Laboratoriet og selvfølgelig de ældste bryggeribygninger. Tilbage ved udgangspunktet er der nu tid til at opleve udstillingen på egen hånd, se til hestene i staldene eller få en øl i baren.

 • En skøn oase, stegt flæsk og overnatning på kajkanten

  Efter vores besøg hos Carlsberg går vi en tur i Frederiksberg have, en skøn oase der grænser op til Københavns Zoo og Søndermarken. Vores aftensmad nyder vi ikke langt herfra på Allegade 10, en af landets ældste restauranter fra 1780. Her får vi serveret klassisk stegt flæsk med persillesovs.

  Efter maden kører vi mod hotellet. Vi indkvarteres på det 4-stjernet hotel Copenhagen Island beliggende ved kajkanten i Københavns Havn med skøn udsigt både over havnen og over byens tage og tårne.

 • Amalienborg - i medgang og modgang

  Efter en god nattesøvn og en måske endnu bedre morgenbuffet sætter vi kursen mod Amalienborg. Med en rundviser skal vi nu opleve Amalienborg-museet.

  Der kan være mange holdninger om monarkiet, men ikke desto mindre har monarkiet været med til at forme den danske historie - på både godt og ondt. Det kan næppe være særlig nemt at modernisere en så traditionstro institution. Netop det, og meget mere, skal vi høre mere om, mens vi bevæger os rundt i nogle af de store, historiske stuer på Amalienborg.

  Hvis timingen er den rette får vi et glimt af Livgardens vagtskifte på Slotspladsen, hvor der på denne dag deltager enten Den Kongelige Livgardes Musikkorps eller Tambourkorpset i vagtskiftet.

  Efter vores besøg på Amalienborg vil der være tid på egen hånd i indre København til en tur gennem strøget eller en frokost på en hyggelig café. Om eftermiddagen vender snuden vestpå, hvor vi gør et lille holdt med mulighed for at køb af mad, hvis sulten har meldt sig.

  Forventet hjemkomst imellem kl. 20.00-21.30 efter to oplevelsesrige dage i København

Afgange- og ankomsttider

Plads På- og afstigning
Herning Markedspladsen ved Møllegade
Ikast Buslommen ved Føtex
Silkeborg Ansvej 114, ved jysk park

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Sædereservation
  Sædereservation Kontakt Læserklubben for nøjagtig sædereservation.
  Pris: 75,-
 • Ikke-abonnentpris
  Ikke-abonnentpris Ikke-abonnentpris
  Pris: 200,-
 • Forsendelsesgebyr
  Forsendelsesgebyr Forsendelsesgebyret dækker manuel håndtering af print og forsendelse af afrejsepapirer.
  Pris: 25,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse 0,-
 • Enkeltværelse 600,-

Afgange og priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserPrisSærpris for
abonnenter
11/9Flere
Se alternativ
Home of Carlsberg og AmalienborgMere end 82.595,-2.395,-BestilMere information
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning