UDLANDSREJSER

Fritekstsøgning
Teknik og fart i Hamborg

Teknik og fart i Hamborg

To herlige dage i Hamborg, hvor vi besøger Airbusfabrikkerne, verdens største modeljernbane - Minature Wunderland og det hippe St. Paulikvarter.

2 dage Fra 2.395,- Læs mere
Thailand Rundrejse

Thailand Rundrejse

Rundrejse i smukke Thailand med dejligehoteller, lille gruppe med egen danskrejseleder og veltilrettelagt program.

14 dage Fra 22.995,- Læs mere
Seoul og Japan

Seoul og Japan

Grandiøse paladser, æstetisk havekunst, geishaer, grænseoptegning og kig til Nordkorea, højhastighedstog, pulserende storbyer, samurai, farvestrålende kimonoer og meget mere.

14 dage Fra 28.485,- Læs mere
Jul i Berlin

Jul i Berlin

Julemarkederne i Berlin er noget særligt. Fra slutningen af november forvandles byens torve og pladser til julemarkeder med alt, hvad julehjertet begærer, og overalt dufter det af jul. Metervis af pølser og litervis af glühwein langes over disken sammen med mange slags kager...

4 dage Fra 4.595,- Læs mere
Julemagi i London

Julemagi i London

Man får aldrig helt nok af London. Den engelske hovedstad er altså noget ganske særligt - ikke mindst når juleudsmykningen kaster glans over den imponerende by og man er i godt selskab. Foran dig ligger et eldorado af muligheder med musicals, bygninger, palæer, eventyrlige julemarkeder, museer og de...

4 dage Fra 5.995,- Læs mere
Rundrejse i det vestlige USA

Rundrejse i det vestlige USA

Store oplevelser i mindre grupper. Med egen rejseleder hele vejen besøger vi Los Angeles, Grand Canyon, Route 66. Solvang, Las Vegas for fuld skrue og meget mere

12 dage Fra 25.995,- Læs mere
Smukke musikalske Wien

Smukke musikalske Wien

Wien har en alenlang liste over imponerende seværdigheder og attraktioner. Her i smukke rammer forenes fortid og nutid på magisk vis. Uanset hvor man befinder sig ser man voluminøse paladser, smukke palæer og fantastiske klassiske bygning.

5 dage Fra 6.750,- Læs mere
Wien og Budapest

Wien og Budapest

Wien har en alenlang liste over imponerende seværdigheder og attraktioner. Her i smukke rammer forenes fortid og nutid på magisk vis.

Ring og forhør Læs mere
Grønland

Grønland

Grønland ligner ikke noget andet sted i verden. Godt 80 procent af øen er dækket af indlandsis, og den eneste vej til hertil er med fly til en af hovedportene: Kangerlussuaq eller Narsarsuaq, begge tidligere amerikanske luftbaser. Der er ingen veje mellem byerne på kysten, så for at komme rundt loka...

Ring og forhør Læs mere
Amalfikysten

Amalfikysten

Amalfikysten er vanvittig charmerende, smuk, storslået, ja nærmest »guddommelig« påstår italienerne selv.

8 dage Fra 10.795,- Læs mere
Paris

Paris

Paris er noget helt særligt. Bare ordet klinger af elegance, romantik og oplevelser. Uanset om du har været her før eller ej, så har de fleste på den ene eller den anden måde et forhold til denne, Byernes By.

Ring og forhør Læs mere
Det Vestlige USA

Det Vestlige USA

Oplev Los Angeles, Grand Canyon, Route 66, Solvang, Las Vegas for fuld skrue og meget mere.

13 dage Fra 24.995,- Læs mere
Japan - Solens Rige

Japan - Solens Rige

Harmoni, enighed og konsensus er betydelige egenskaber i den japanske kultur. Det japanske folkefærd opfatter sig selv som et homogent folk, hvor især høfligheden og arbejdsmoralen er legendarisk.

11 dage Fra 19.995,- Læs mere
Polen Velvære

Polen Velvære

Bred hvid sandstrand, et væld af hyggelige caféer og gode restauranter, butikker og wellness til yderst rimelige priser - sådan er Kolobrzeg, Polens mest kendte spaby.

5 dage Fra 3.195,- Læs mere
Vidunderlige Toscana

Vidunderlige Toscana

Snorlige og sirlige vinranker så langt øjet rækker - blidt afbrudt af slanke cypresser, olivenlunde og middelalderslotte, elegant henslængt over et bakkedrag i det fjerne. Temperaturen er behagelig, vinen er velsmagende, og maden enkel. Velkommen til Toscana!

8 dage Fra 8.195,- Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning