UDLANDSREJSER

Fritekstsøgning
Teknik og fart i Hamborg

Teknik og fart i Hamborg

To herlige dage i Hamborg, hvor vi besøger Airbusfabrikkerne, verdens største modeljernbane - Minature Wunderland og det hippe St. Paulikvarter.

2 dage Fra 2.395,- Læs mere
Thailand Rundrejse

Thailand Rundrejse

Rundrejse i smukke Thailand med dejligehoteller, lille gruppe med egen danskrejseleder og veltilrettelagt program.

14 dage Fra 22.995,- Læs mere
Seoul og Japan

Seoul og Japan

Grandiøse paladser, æstetisk havekunst, geishaer, grænseoptegning og kig til Nordkorea, højhastighedstog, pulserende storbyer, samurai, farvestrålende kimonoer og meget mere.

14 dage Fra 28.485,- Læs mere
Julemagi i London

Julemagi i London

Man får aldrig helt nok af London. Den engelske hovedstad er altså noget ganske særligt - ikke mindst når juleudsmykningen kaster glans over den imponerende by og man er i godt selskab. Foran dig ligger et eldorado af muligheder med musicals, bygninger, palæer, eventyrlige julemarkeder, museer og de...

4 dage Fra 5.995,- Læs mere
Rundrejse i det vestlige USA

Rundrejse i det vestlige USA

Store oplevelser i mindre grupper. Med egen rejseleder hele vejen besøger vi Los Angeles, Grand Canyon, Route 66. Solvang, Las Vegas for fuld skrue og meget mere

12 dage Fra 25.995,- Læs mere
Paris

Paris

Paris er noget helt særligt. Bare ordet klinger af elegance, romantik og oplevelser. Uanset om du har været her før eller ej, så har de fleste på den ene eller den anden måde et forhold til denne, Byernes By.

Ring og forhør Læs mere
Det Vestlige USA

Det Vestlige USA

Oplev Los Angeles, Grand Canyon, Route 66, Solvang, Las Vegas for fuld skrue og meget mere.

13 dage Fra 24.995,- Læs mere
Japan - Solens Rige

Japan - Solens Rige

Harmoni, enighed og konsensus er betydelige egenskaber i den japanske kultur. Det japanske folkefærd opfatter sig selv som et homogent folk, hvor især høfligheden og arbejdsmoralen er legendarisk.

11 dage Fra 19.995,- Læs mere
Polen Velvære

Polen Velvære

Bred hvid sandstrand, et væld af hyggelige caféer og gode restauranter, butikker og wellness til yderst rimelige priser - sådan er Kolobrzeg, Polens mest kendte spaby.

5 dage Fra 3.195,- Læs mere
Japan Rundrejse

Japan Rundrejse

Harmoni, enighed og konsensus er betydelige egenskaber i den japanske kultur. Det japanske folkefærd opfatter sig selv som et homogent folk, hvor især høfligheden og arbejdsmoralen er legendarisk. Med et buk, et lille nik og et smil kommer man langt - også i Japan.

12 dage Fra 23.495,- Læs mere
Juletur til Valkenburg

Juletur til Valkenburg

Er du klar til en julerejse, der er lidt anderledes, så kunne det være denne tur til det sydlige Holland. Der er stadig meget »jul« ind over, men turen er også krydret med besøg og historier, der ikke udelukkende har med den tilstundende højtid at gøre. Vi skal til den hollandske by Valk...

5 dage Fra 5.395,- Læs mere
Ægte svensk julehygge

Ægte svensk julehygge

Vi skal opleve og smage på de hyggelige svenske juletraditioner, når vi besøger herregården Katrinerorp, det underjordiske julemarked i Tykarpsgrottan og idylliske Bosjökloster.

3 dage Fra 3.195,- Læs mere
Smukke musikalske Wien

Smukke musikalske Wien

Wien har en alenlang liste over imponerende seværdigheder og attraktioner. Her i smukke rammer forenes fortid og nutid på magisk vis. Uanset hvor man befinder sig ser man voluminøse paladser, smukke palæer og fantastiske klassiske bygning.

5 dage Fra 6.750,- Læs mere
Vidunderlige Toscana

Vidunderlige Toscana

Snorlige og sirlige vinranker så langt øjet rækker - blidt afbrudt af slanke cypresser, olivenlunde og middelalderslotte, elegant henslængt over et bakkedrag i det fjerne. Temperaturen er behagelig, vinen er velsmagende, og maden enkel. Velkommen til Toscana!

8 dage Fra 8.195,- Læs mere
Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning