Skip to main content

Julekoncert med DR Pigekoret i DR-byen

DR Pigekorets julekoncert i den store smukke koncertsal er en fast juletradition. I år med ny, men velkendt dirigent - julefrokost inden forestillingen samt besøg i et juleudsmykket Tivoli

Fritekstsøgning

Dagsprogram

 • En af årets faste juletraditioner er DR Pigekorets julekoncerter. Hvert år samler denne begivenhed tusindvis af danskere i Koncertsalen i DR Byen- og næsten lige så mange står på venteliste for at få billet til koncerterne. I år får du mulighed for at opleve julekoncerten og endda med den nye dirigent, Charlotte Rowan, som mange kender fra hendes tid i Herning Kirkes drengekor.

 • Med velkendt dirigent

  En af årets faste juletraditioner er DR Pigekorets julekoncerter.
  Hvert år samler denne begivenhed tusindvis af danskere i Koncertsalen i DR Byen – og næsten lige så mange står på venteliste for at få billet til koncerterne. I år får du mulighed for at opleve julekoncerten og endda med den nye dirigent for Pigekoret, Charlotte Rowan, som mange Herningensere kender fra hendes tid i Herning Kirkes drengekor.
  Vi vil opleve Pigekoret og den nye dirigent på scenen i DR Koncerthuset, hvor vi inviteres med ind i julens og musikkens magiske verden.
  Lige siden 1938, hvor Danmarks Radios Pigekor blev stiftet, har julekoncerterne været et af årets højdepunkter både for kor og publikum. Med lige stor nysgerrighed og kærlighed til de gamle julesange og traditioner klinger det af jul på tværs af tider og aldre og der findes nu både DR Pigekoret, DR Juniorkoret, DR Børnekoret og DR Spirekoret

 • Indkvartering ved kajkanten

  Efter busopsamling i Herning, Ikast og Silkeborg lørdag 16. december ved 10 tiden kører vi mod hovedstaden. Undervejs en pause, hvor vi serverer en frokostsandwich.
  Indkvartering på det dejlige og firestjernede Hotel Copenhagen Island, der ligger smukt ved kajkanten i Københavns Havn.
  Tid til et lille hvil inden vi kører mod DR-byen og Koncerthuset med den verdensberømte akustik.

 • Julebuffet ad libitum

  Her trakteres vi med en traditionel julebuffet inklusive drikkevarer.
  Efter middagen går vi direkte til koncertsalen, hvor vi indtager vores pladser på parterre og koncerten begynder klokken 18.30.
  Efter en forrygende koncert kører vi tilbage til hotellet, hvor det måske kan friste med en lille godnatdrink i baren.

 • Tivoli i julestemning

  Søndag efter en lækker morgenbuffet pakker vi bussen og kører en kort byrundtur i København for lige at kigge på nye og gamle seværdigheder iklædt juledragt. Bussen holder tæt på Tivoli, og så kan du kaste dig ud i den skønne julestemning, der hersker her i den gamle, smukke forlystelsespark. Gå på opdagelse i de mange flotte boder, se nisserne
  forberede sig til juleaften og blot nyde synet af glade mennesker og den vidunderlige park, som virkelig stråler.
  Sidst på eftermiddagen - omkring klokken 16.30 mødes vi igen for at køre retur til det midtjyske.

Rejsekalender
12/12Jul på FynFra 945,-
12/12Julemagi i KøbenhavnFra 2.395,-
13/12Jul på vandetFra 895,-
13/12Julemagi i KøbenhavnFra 2.395,-
18/12Jul i BudapestFra 3.495,-
Kontakt os