Skip to main content

Polen - velvære og hygge

Vi tager til kurbyen Kolobrzeg ved den polske riviera. Her skal vi hygge os med velværebehandlinger, mad og et par udflugter. Byen er både historisk og idyllisk- og den nærliggende strand er fantastisk til spadsereture. Nyd et ophold med rigtig meget inkluderet 7.-11. oktober

Fritekstsøgning

Dagsprogram

 • Bred hvid sandstrand, et væld af hyggelige caféer og gode restauranter, butikker og wellness til yderst rimelige priser - sådan er Kolobrzeg, Polens mest kendte spaby. Der er bestemt ikke noget at sige til, at byens gæster vender tilbage gang på gang, for her er alt, hvad man har brug for, hvis man trænger til forkælelse.

  Kolobrzeg har i mere end 200 år fungeret som kurby både for polakkerne selv, men også for udefrakommende og i manges optik er området ganske enkelt »Østersøens Perle«. Denne fornemme titel er også tildelt Bornholm, og de to har da også en del tilfælles, blandt andet det utroligt fine sand, som findes både på Dueodde og her i Kolobrzeg. Og så kan man faktisk også sejle fra Nexø og hertil.

 • Kom med

  Vi har fået et godt tilbud på ophold i oktober, hvor vejret formentlig lægger op til både vandreture, kulturelle indslag og masser af hygge og velvære. Så tag ægtefællen, kæresten, veninden eller dine store børn under armen og nyd Polens Riviera med Læserklubben og Sørens Rejser.

 • Ideel placering

  Vores hotel er New Skanpol, der ligger perfekt inde i byen lige ved en stor park. Den skønne og livlige strandpromenade ligger også i gåafstand fra hotellet.
  I 2022 åbnede New Skanpol en spritny spa-afdeling, kaldet Skanpol Beaty, Spa & Wellnes.
  Fordelt på to etager finder du behandlingsrum, behagelige massagesaloner, ansigts- og kropsprodukter, fitnesscenter og en stilfuld lounge med udsigt over parken. Der bydes også på indendørs swimmingpool, boblebad samt våd- og tørsaunaer.
  Barområdet er populært og her findes alskens former for øl og drinks og en hyggelig stemning.

 • Helpension på hotellet

  Opholdet er med helpension og maden er ganske udmærket, men vil du forkæle dig selv ekstra, kan det anbefales at prøve den utroligt lækre restaurant, der ligger lige ved siden af hotellet. Groft penslet ud får du nærmest gourmetmad til cafeteriapriser her.
  Langtursbussen fra Sørens Rejser kører fra Kjellerup, Silkeborg, Ikast og Herning mandag 7. oktober tidligt om morgenen. Med passende pauser undervejs, når vi Kolobrzeg først på aftenen. Indkvartering og middag i hotellets restaurant.

 • Historiske bygninger

  Kolobrzeg er en skøn by at tilbringe flere dage i uden særlige planer, men har du lyst til at opleve, er der også rig mulighed for det. Byen er en af de ældste i Pommern og har blandt andet en omfattende gejstlig historie, der afspejles i områdets mange spændende kirker. Et besøg i Maria-Basilikaen skal have en stor anbefaling. Det er en femstjernet gotisk halkirke fra det 14. århundrede og meget stemningsfuld.
  Også byens rådhus er ganske specielt. Det har tjent som både fæstning og vartegn, hvis pragt i sin tid blev brugt som et signal til omverdenen om magt og status. Bygningen blev ødelagt først i 1800-tallet, men ruinerne blev brugt som et minde om fortiden. Et nyt rådhus blev opført og i kælderen finder man i dag en hyggelig musikcafé under de velbevarede gotiske hvælvinger.

 • Forkælelse og flotte frisurer

  Rejsen inkluderer en lille behandlingspakke, men du har selv mulighed for at tilkøbe flere.
  Der er nok at vælge imellem - inklusiv frisører, der er virkelig dygtige.
  Under opholdet tilbyder vi en orienterede byrundtur, en eftermiddag med kaffe og kage og
  en aften med musik og mulighed for dans.

 • Smukke toner i Kamien Pomorski

  Hvis du har lyst kan du tage med os til byen Kamien Pomorski, der er kendt for sine smukke orgelkoncerter i byens gotiske domkirke fra 1300-tallet. Domkirken har siden 1965 dannet ramme om en årlig festival med kammer- og orgelmusik. Barokorglet er fra det 17.
  århundrede. Vi har aftale om at få åbnet kirken og høre en orgelkoncert. En dejlig oplevelse venter

Afgange- og ankomsttider

Plads På- og afstigning
Herning Markedspladsen ved Møllegade
Ikast Buslommen ved Føtex
Silkeborg Ansvej 114, ved jysk park

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Pakke 1
  Pakke 1 Manicure med neglelak og pedicure inkl. peeling og neglelak
  Pris: 495,-
 • Pakke 2
  Pakke 2 Rygmassage (30 min) og ansigtsmassage (20 min)
  Pris: 395,-
 • Pakke 3
  Pakke 3 Afslappende helkropsmassage (50 min) og fugtgivende ansigtsbehandling (60 min).
  Pris: 875,-
 • Sædereservation
  Sædereservation Kontakt Læserklubben for nøjagtig sædereservation.
  Pris: 75,-
 • Ikke-abonnentpris
  Ikke-abonnentpris Ikke-abonnentpris
  Pris: 200,-
 • Forsendelsesgebyr
  Forsendelsesgebyr Forsendelsesgebyret dækker manuel håndtering af print og forsendelse af afrejsepapirer.
  Pris: 25,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse 0,-
 • Enkeltværelse 795,-
 • Afbestillingsforsikring fra 400,-

Afgange og priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserPrisSærpris for
abonnenter
7/10Flere
Se alternativ
Polen med velværeMere end 83.645,-3.445,-BestilMere information
Rejsekalender
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning