Skip to main content

Thailand Rundrejse

Rundrejse i smukke Thailand med dejligehoteller, lille gruppe med egen danskrejseleder og veltilrettelagt program. 

Fritekstsøgning

Dagsprogram

 • Thailand kan noget helt særligt, når det gælder historie, storby, kultur og strande. Og når du så oveni købet udelukkende bor på fem- eller 4+ stjernede hoteller og rejser i en lille gruppe på 12 personer med egen rejseleder, så har du her virkelig muligheden for førsteklasses oplevelser.

 • Afsted mod Bangkok 21.- 22.februar

  21. februar: Afrejse mod Bangkok Der er afgang fra Billund lufthavn kl. 14.00 via Amsterdam mod Bangkok.

  22. februar: Bangkok A
  Efter ankomsten til Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn kl. 10.05, kører vi direkte til vores hotel, hvis værelserne ikke er klar, afleverer vi bagagen og går en tur i hotellets nærområde.
  Resten af eftermiddagen er afsat til afslapning, måske er det tid til den første massage?
  Først på aftenen mødes vi og spiser middag sammen.
  Overnatning: The Raweekanlaya Hotel Bangkok
  Bemærk venligst: Dette er et 5-stjernet hotel, der kun har 38 værelser. Hotellet er medlem af ”Best small hotels in Asia”.

 • Den pulserende storby 23. februar

  I dag skal vi opleve den kongelige pragt i det buddhistiske Thailand, vi skal rundt i denne fascinerende og hektiske storby. Vi starter i det overdådige Grand Palace, der blev påbegyndt i 1782, Bangkoks første år som hovedstad. Dette farvestrålende kompleks af forgyldte stupaer, prangende bygninger og talrige gudefigurer er Thailands mest berømte turistattraktion. Grand Palace var tidligere residens for Siams konger. Her er over 100 forskellige bygninger, f.eks. kroningshallen og receptionshallen. Men mest imponerende og vigtigst er uden tvivl Wat Phra Kaew-templet, der indeholder Thailands helligste buddhafigur, den lille jadebuddha. Det er fascinerende at iagttage den ærbødighed, hvormed de troende møder den lille statue. Hele templet bærer præg af, at buddhismen er en særdeles vigtig del af thailændernes hverdag.
  Bangkok var engang en myriade af kanaler, og tusinder boede i husbåde på floden og i de såkaldte klonger, kanaler og bifloder. I dag er Bangkok et af Østens vigtigste handelscentre med masser af charme og store attraktioner.

  Vi skal naturligvis opleve Bangkok fra vandsiden. Alle går ombord i en båd, som vil sejle os rundt. Sejlturen går gennem det store netværk af kanaler, der indimellem kan virke som en hel labyrint. Senere fortsætter vi til templet Wat Po, som indeholder den store, liggende buddha, der er et billede på Buddhas færd til nirvana. Denne buddha har kolossale dimensioner: 46 meter lang, 15 meter høj og belagt med bladguld og perlemor. Templet er det ældste i Bangkok. Det blev grundlagt i det 16. århundrede, bygget af tidligere monarker lige ved siden af kongepaladset.
  Wat Po er også det største tempel i Bangkok og er derfor meget velstillet, da det modtager offentlige donationer. Alle bygninger er rigt dekorerede og udstråler harmoni og skønhed. Tusindvis besøger templerne, og buddhistiske munke og studerende anvender dem samtidigt til religiøse ceremonier. Templet rummer også den velrenommerede Wat Po-skole for traditionel massage og opbevarer Thailands bedste beskrivelse af massageteknikker. Desuden en samling af opskrifter på naturmedicin. Vi skal også opleve den pulserende del af Bangkok - Chinatown, hvor de kinesiske købmænd handler med guld og krydderier og andre ”velduftende” sager.

 • Buddha overalt 24.-26. februar

  24. februar: Bangkok
  Efter morgenmaden mødes vi og tager en snak om dagen.
  Der er mulighed for at nyde hotellets faciliteter, tage på opdagelse på egen hånd, eller følge rejselederen på en tur rundt i Bangkok.

  25. februar: Bangkok – River Kwai
  Vi kører mod vest til Kanchanaburi, hvor vi skal opleve den berømte bro over floden Kwai. Broen blev bygget af allierede krigsfanger under anden verdenskrig. Vi skal naturligvis krydse broen, som blev berømt med filmen om den umenneskelige indsats for at skaffe japanerne en jernbane til Burma. Vi skal ligeledes opleve museet og krigskirke - gården. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Bangkok.

  26. februar: Bangkok - Chiang Mai M,A
  Vi forlader hotellet efter morgenmaden og flyver til Chiang Mai, flyveturen tager cirka en time.
  Vi er nu i Thailands næststørste by, den charmerende provinshovedstad Chiang Mai.
  Vi tager direkte til hotellet, hvis værelserne ikke er klar, opmagasinerer vi bagagen og tager på opdagelse i byen.
  Overnatning: Viangluang Resort
  Bemærk venligst, hotellet er beliggende centralt i den gamle bydel, det vil sige at vi bor så centralt at alt er indenfor gå afstand.
  Hotellet har 4 stjerner.

 • Thailands kulturarv 27.-29. februar

  27. februar: Dagstur til Chiang Rai
  Vi skal nordpå, til det Chiang Rai. På vejen laver vi en stræk ben pause ved de varme kilder ved Mae Kachan. Dagens første besøg vil få os til at tænke på H. C. Andersens eventyr om “Snedronningen”. Vi skal opleve Thailands absolut mest særprægede tempel, det kridhvide Wat Rong Khun. Templet er skabt af Thailands mest berømte maler, og han har gjort det til sit livsværk. Han har gennem mange år arbejdet på at skabe en eventyrpagode, dækket af ”sne”, med flader af skinnende spejlglas. Men inde i templet har kunstneren haft helt anderledes tanker til udsmykningen. Den del kan ikke beskrives, det skal opleves. Vores næste stop er ved et fantastisk museum, Baan Dam, også kendt som ”Black house museum”. Stedet er skabt af Thawan Duchanee, formentlig en af Thailands bedste kunstnere, udover malerier er der også en del skulpturer udstillet. Herefter skal vi besøge de såkaldt ”langhalsede” Padaung-thaier i Baan Tha Khao. Stammen flygtede fra Myanmar, hvor de med deres traditionelle levevis blev forfulgt. Mange af kvinderne bærer stadig de tunge ringe om halsen.
  Herefter kører vi direkte tilbage til hotellet.

  28. februar: Chiang Mai
  Efter morgenmaden mødes vi og tager en snak om dagen. Der er mulighed for at nyde hotellets faciliteter, tage på opdagelse på egen hånd, eller følge rejselederen på en tur i Chiang Mai.

  29. februar: Chiang Mai området
  Efter morgenmaden kører vi til Dai Inthanon National Park, her skal vi opleve Thailands højeste bjerg på 2565 meter. Vi kan nyde den kølige luft og smukke udsigt, mens vi går en tur og oplever området. Dagen byder også på oplevelser ved Sirithan vandfaldet. I forbindelse med Kong Bhumibol og Dronning Sirikit 60-års fødselsdag, forærede det Thailandske luftvåben regentparret 2 pagoder. Vi skal se og opleve stedet, der også byder på en Thailandsk haveanlæg, hvorfra man kan nyde udsigten over området.
  Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet.

 • Afslapning på privat strand 1.-4.marts

  1. marts: Chiang Mai – Jomtien M,A
  Midt på formiddagen flyver vi til Bangkok, herfra kører vi direkte til Jomtien. Byen er beliggende cirka halvanden times kørsel sydøst fra lufthavnen ved Siam bugten. Fremme på vores dejlige hotel er der tid til afslapning før vi mødes til en tur i området, afsluttende med aftensmad. Vi afslutter dagen med en orientering om hjemrejsen. Rejselederen forlader gruppen nu og herefter er du på egen hånd og kan nyde byen og hotellets faciliteter Overnatning: Ravindra beach Resort and Spa
  Bemærk venligst: Hotellet har en privat strand. Hvis du søger på Google, vil du se at hotellet står som et 4-stjernet hotel, vi har fået bekræftet fra hotellet at det er et 5-stjernet hotel.

  2. – 4. marts: Jomtien
  Afslapning og mulighed for egne udflugter.

 • Hjemrejse 5. marts

  Gruppen afhentes ved hotellet efter morgenmaden og bliver kørt direkte til Suvarnabhumi lufthavnen i Bangkok.
  Ved frokosttid afgår flyet, efter et flyskifte i Amsterdam, er der ankomst til Billund kl. 22.45

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Ikke-abonnentpris
  Pris: 500,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse 0,-
 • Enkeltværelse 4.995,-

Afgange og priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserPrisSærpris for
abonnenter
21/2BillundThailand Rundrejse623.495,-22.995,-BestilMere information
Rejsekalender
1/10Smukke musikalske WienFra 6.750,-
Kontakt os
Adresse:
Læserklubben, en del af Mediehusene Midtjylland
Østergade 21
7400 Herning